2020: Een jaar in vogelvlucht

Wat hield onze organisatie het afgelopen kalenderjaar vooral bezig? U kunt het lezen in het onlangs verschenen ‘Douane Nederland in 2020’.

Onlangs verscheen ons jaaroverzicht Douane Nederland in 2020. Het geeft een beeld van de vele maatschappelijke taken die wij uitvoeren, de uitdagingen die we daarbij tegenkomen en onze plannen en ambities voor de nabije toekomst. Enkele verhalen uit het jaaroverzicht vindt u in dit nummer van Douane inZicht.

Douane Nederland in 2020 laat zien waar onze aandacht het afgelopen kalenderjaar vooral naar uitging. Thema’s als Brexit, e-commerce en de aanpak van ondermijnende criminaliteit worden uitgebreid belicht. Daarnaast wordt uitvoerig stilgestaan bij onderwerpen als integriteit, de ontvlechting van de Belastingdienst en natuurlijk de coronacrisis. Achterin de uitgave staan gewoontegetrouw de kerncijfers over de voornaamste werkprocessen van de Douane.

Twee artikelen uit ons jaaroverzicht kunt u lezen in deze Douane inZicht: ‘E-commerce volop in beweging’ en ‘Samen optrekken tegen ondermijnende criminaliteit’.

Klik hier om Douane Nederland in 2020 te lezen.

Deel dit bericht