Een schat aan informatie

Een goedgevulde digitale bibliotheek die helpt ons land verder te ontwikkelen als logistieke wereldspeler – dat is de Holland Logistics Library.

Al geruime tijd bundelen sleutelspelers uit politiek, handhaving en bedrijfsleven hun krachten in de Topsector Logistiek. Een samenwerking die heeft geresulteerd in onder meer de Holland Logistics Library. Dit interactieve informatieplatform moet helpen Nederland verder te ontwikkelen als logistieke wereldspeler.

De goedgevulde digitale bibliotheek voor handel en logistiek mag zich in een groeiende populariteit verheugen. Zo raadplegen steeds meer bedrijven de site om zich te oriënteren op een bepaald land of regio waar zij zaken willen doen. Ook over douane-gerelateerde onderwerpen is volop informatie te vinden. De dienst uploadt bijvoorbeeld regelmatig presentaties, video’s en factsheets. Zelf gebruikt de Douane het platform vooral om op de hoogte te blijven van de razendsnelle innovatie in de wereld van transport en logistiek.

Bent u nieuwsgierig geworden? Klik hier om de Holland Logistics Library te bezoeken. Registreert u zich als gebruiker, dan krijgt u toegang tot de meest actuele informatie.

Deel dit bericht